Børn og døden

Børn og døden

Børns sorg og sorgprocesser Foredrag af Line Bundgård

  •  Indholdet tilpasses deltagernes ønsker og behov.

Dialog med deltagerne forventes.
Varighed: 75 minutter. Pris: 4.500,- kr. + transport.

Hvordan taler vi med børn om døden og de døde Foredrag af Line Bundgård

  •  Indholdet tilpasses deltagernes ønsker og behov.

Dialog med deltagerne forventes.
Varighed: 75 minutter. Pris: 4.500,- kr. + transport.

Om Line Bundgård, Psykoterapeut MPF, underviser, foredragsholder, sorggruppeleder. www.kriseogsorg.dk

Line Bundgård f. 1967 er uddannet voksenunderviser og psykoterapeut (MPF) og er børnebogsforfatter til sorgbøger for mindre børn: “Fie på kirkegården” og “Fabian er vred” hos Nyt Nordisk Forlag. Lines tidligere mand og børns far døde i 2004 efter et relativt kort og intensivt sygdomsforløb.

Hun har efterfølgende taget en 4-årig familieterapeutisk uddannelse fra Kempler Instituttet og brugt sin erfaring og teoretiske viden i sorggrupper hos Kræftens Bekæmpelse, i Børns Vilkårs familie-sorggrupper og som privat praktiserende sorgrådgiver og familie- og psykoterapeut.

I sin praksis hjælper Line sorgramte børn og voksne til at få greb om deres for altid forandrede liv, efter de har mistet. I terapien skabes håb i det håbløse og mening i det meningsløse. Ved at afgifte døden og sorgen findes fornyet mod og fodfæste i livet.  Line rådgiver desuden mennesker, der står med trussel om tab, børn og voksne, der har mistet samt fagfolk på skoler, institutioner, organisationer og virksomheder, der står med sorg-relaterede problematikker.